Powels startside

Autrolive er Autronicas populære intranettløsning, basert på SharePoint og levert av Enable.

Bedre internkommunikasjon

Ledelse og ansatte ønsket et intranett som kunne ivareta behovene for bedre internkommunikasjon. De ønsket å samle instrukser for prosedyrer og rutiner, samt å gjøre disse raskere tilgjengelige for alle. Kommunikasjonsavdelingen og produktledelsen hadde behov for å kunne nå ut med relevant informasjon til alle ansatte om produkter og tjenester. Resultatet ble intranettet Autrolive, en SharePoint-basert løsning levert av Enable AS.

— Vi innhentet tilbud fra flere leverandører, og Enable skilte seg ut med god erfaring og innsikt i SharePoint. De kunne dessuten vise flere tidligere løsninger som vi likte godt, sier IT-Manager Tor-Øivind Brunsæl.
Autrolive eies av kommunikasjonsavdelingen og driftes av et team ledet av en webredaktør. IT-avdelingen sørger for at den tekniske plattformen er tilgjengelig og velfungerende.
— Enable satte seg godt inn i det som foregår i vår bedrift. De fokuserte ikke bare på teknologi, men på løsninger som passer til vår virksomhet. De var svært selvdrevne og fulgte opp våre innspill på en god måte. Deres erfaring gjorde at de raskt fant løsninger på de ulike utfordringene, sier Brunsæl videre.

En suksesshistorie

Han forteller videre at Autrolive er en suksesshistorie. Intranettet er kommunikasjonsavdelingens hovedkanal ut i organisasjonen, og den brukes til å utveksle informasjon begge veier. Rutiner, prosesser, dokumentasjon, nyheter, viktige meldinger og oppdatert bedriftspresentasjon er sentral informasjon. Autrolive har også intern påmelding til kurs, wiki-funksjon og kursadministrasjon for Autronica Academy. Etter at Autrolive ble lansert har antallet «til alle» mailer blitt kraftig redusert, og ingen trenger å være i tvil om at informasjonen eller dokumentet de bruker er siste versjon.

— Vi anser Enable som en profesjonell partner og ikke bare en leverandør. De har stor faglig innsikt og kommer med forslag tilpasset våre behov. Vi anbefaler dem gjerne videre, smiler IT- Manager Tor-Øivind Brunsæl.