Enable tenker nytt og annerledes og satser på ledergruppe.

I Enable er vi en gjeng med selvstendige og erfarne Tidstyvbekjempere med høy kompetanse.

Vi liker å kalle oss litt annerledes og har hele tiden basert oss på at alle skal bidra og ta ansvar for oppgaver utover konsulentrollen.

Nylig oppstod et behov for ny daglig leder og da bestemte vi oss for å tenke helt nytt og heller benytte den kompetansen som allerede ligger i bedriften. Enable har alltid hatt faggrupper med utvidet ansvar, og nå ønsker vi å prøve gruppemodellen også på de oppgavene som hittil har tilhørt daglig leder.

Alle som nå er i ledergruppa har fått sine ansvarsområder som de brenner litt ekstra for. Dette sammenfaller med mange av Enables behov, noe som gir mulighet til å ha ekstra fokus på de viktige tingene. Deling av oppgaver gjør det enklere for medlemmene i ledergruppa å kombinere lederoppgaver med jobben ut mot kunder som aktive Tidstyvbekjempere.

Enable har stor tro på denne modellen både for egen del og for de resultatene vi hver dag bidrar med ute hos våre kunder.

Bilde: Den nye ledergruppa i Enable

Øverst: Vegard og Brigt
Nederst: Jan-Helge og Heidi