Loading...
Om oss2018-08-15T09:46:23+00:00

Enable SharePoint

I 2006 var vi 5 konsulenter med bakgrunn fra Merkantildata som hadde lyst til å starte for oss selv og jobbe utelukkende med SharePoint. Vi investerte mye i opplæring den første tiden og var tidlig ute med å skaffe oss erfaring på SharePoint 2007. Senere har vi vokst jevnt og trutt og har i dag spisskompetanse innenfor installasjon/oppgradering, konfigurering av løsninger og utvikling på Office 365 og SharePoint. Vi investerer mye i kompetanseheving. Her skal du jobbe sammen med dine favorittkolleger, og skape den perfekte arbeidsplass.

Møt Tidstyvbekjemperne

Anders Aune
Anders AuneTidstyvbekjemper | Utvikler
Anders har jobbet med SharePoint siden 2011. Han har jobbet med både utvikling og installasjon av SharePoint.
Mob: 93405684
Brigt Gjevik
Brigt GjevikTidstyvbekjemper
Brigt har over 20 års erfaring med Microsoft teknologi og har jobbet med SharePoint siden 2007.
Mob: 930 55 061
Elin Kolloen
Elin KolloenTidstyvbekjemper | Utvikler
Elin har over 10 års erfaring med webutvikling på Microsoft plattformer og har jobbet med SharePoint siden 2003.
Mob: 920 10 740
Gry Berg Andersen
Gry Berg AndersenTidstyvbekjemper | Zokrates ansvarlig
Gry er ansvarlig for å følge opp vår skoleløsning Zokrates mot både kunder og utviklere. Med sin unike kompetanse og bakgrunn er hun en viktig ressurs for våre kunder som ønsker å utnytte Office 365 og Zokrates som en naturlig del av undervisningen.
Mob: 958 26 483
Heidi Fridén
Heidi FridénTidstyvbekjemper
Heidi har jobbet med SharePoint siden 2003 og har sitt hovedfokus på tilpasning av løsninger, inklusive branding og design.
Mob: 928 96 022
Jan-Helge Akersveen
Jan-Helge AkersveenTidstyvbekjemper | Zokrates ansvarlig
Jan-Helge styrker Enables satsing på skole og læring. Han har lang erfaring med læringsplattform fra sine mange år i bransjen. Han har bakgrunn som lærer og var med på å innføre læringsplattform i Trondheim kommune.
Mob: 907 57 335
Jannicke Jensen
Jannicke JensenTidstyvbekjemper | Front end webutvikler
Jannickes fokusområde er bygging og branding/grafisk tilpasning av våre responsive webløsninger på SharePoint og Office 365.
Mob: 924 91 199
Jørgen Nyborg
Jørgen NyborgTidstyvbekjemper | Front end webutvikler
Jørgen er høgskoleingeniør innen IT og jobber med å lage moderne og brukervennlige web-applikasjoner knyttet mot SharePoint og Office365.
Mob: 454 73 965
Lars Erik Skutle
Lars Erik SkutleTidstyvbekjemper | Utvikler
Lars Erik er sivilingeniør og har jobbet med SharePoint siden 2008. Lars Erik utvikler komponenter for SharePoint og integrasjon mellom systemer
ved hjelp av BizTalk.
Mob: 915 98 730
Marie Rabben
Marie RabbenTidstyvbekjemper
Marie har jobbet med SharePoint siden 2010. Hun har erfaring som prosjektleder for mindre prosjekter og har jobbet som systemerer i grensesnittet mellom forretning og IT.
Mob: 955 26 115
Marit Hegle
Marit HegleTidstyvbekjemper | Utvikler
Marit er sivilingeniør og har jobbet med SharePoint siden 2007. Marit har jobbet mye med utvikling av tilpasninger for omfattende publiseringsløsninger på internett.
Mob: 986 38 001
Rune Svenning
Rune SvenningTidstyvbekjemper
Rune er både høyskoleingeniør og bedriftsøkonom. Han har over 20 års erfaring med Microsoft teknologi og har jobbet med SharePoint siden den første versjonen kom i 2001.
Mob: 901 60 024
Snorre Jensen
Snorre JensenTidstyvbekjemper | IT-arkitekt
Snorre har lang erfaring i IT-arkitektur for løsninger på Microsoft plattform. Design av SharePoint løsninger med fokus på sikkerhet og optimal ytelse både for privat og offentlig sektor er et av nøkkelområdene.
Mob: 920 33 307
Tore Veiseth
Tore VeisethTidstyvbekjemper | Integrasjonsarkitekt
Tore har lang erfaring fra systemintegrasjon med utveksling av informasjon mellom systemer med utgangspunkt i SharePoint. Tore er ekspert på å sette opp databaser, og er ”best i byen” når det gjelder SQL-servere samt import og eksport av data mellom databaser.
Mob: 930 55 077
Vegard Hage
Vegard HageTidstyvbekjemper | Front end webutvikler
Vegard er en erfaren frontend webutvikler med ansvar for å skissere og implementere skreddersydde webløsninger. Han er også Microsoft instruktør (MCT).
Mob: 959 01 165

Helter i kampen mot tidstyvene. Det er oss.

Vi ønsker å være kundenes helter i kampen mot tidstyvene, og vi ønsker å være med å skape kundenes egne helter.

IT-tidstyver trives når systemer og programmer ikke snakker sammen.
Vi i Enable tror på standardiserte IT-produkter; ikke standardiserte mennesker eller virksomheter.
Bruk av standard produkter skal derfor ikke binde mennesker eller hemme kreativitet. Tvert imot. God kunnskap om mange produkter, og kompetanse til å sette disse sammen på en god måte, gir kundene gode og lønnsomme løsninger.
Vårt utgangspunkt er Microsoft SharePoint med tilgrensende produkter. Det er disse løsningene vi tror mest på, og det er innenfor disse vi hele tiden bygger vår kompetanse.Konsentrasjon om plattform, er én måte å fjerne tidstyver på.
Når tidstyvene er borte, blir det mer tid igjen til de oppgavene som løser problemer, og som fører oss nærmere målene.

Noen av våre utvalgte løsninger

Hvor er det skoen trykker hos deg og dine kolleger? Kanskje sliter dere med å finne relevant informasjon når dere trenger det? Skriver dere det samme dokumentet om, og om igjen? Vet dere ikke hvilken versjon av dokumentet som er det gjeldende? Vi kan tilby løsninger som skaper orden i kaoset, og som lar dere fokusere på deres kjerneoppgaver

Enable Kvalitetssystem

Gjør kvalitessystemet til en naturlig del av de ansattes hverdag

Et levende og oppdatert kvalitetssystem er et godt hjelpemiddel

Enable leverer elektroniske kvalitetssystem basert på Microsoft SharePoint som skalerer etter ditt behov.

Enable Intranett

Med Enable intranett kan sjefen komme til ordet i sin egen blogg.

Startpakke med våre mest populære funksjoner

Dette inkluderer blant annet nyheter, viktige snarveier, viktige beskjeder

Enable Prosjektportal

SharePoint kommer med gode byggesteiner for samarbeid mellom prosjektmedlemmer

Bygget på SharePoint

I vår prosjektportal har vi satt sammen byggesteinene til en effektiv og strukturert prosjektportal som brukerne kan komme i gang med uten omfattende opplæring

Kom gjerne på besøk! Vi serverer kaffe

Noen av våre referanser

Vi har blant annet hjulpet Norges største universitet, NTNU, opp og ut i skyen. Helse Midt-Norge har fått en læringsportal som er sømløst integrert med intranettet, og i godt samarbeid med Powel utviklet vi en effektiv arbeidsflate, hvor ansatte i mange land har tilgang på informasjon og samhandlingsverktøy.

Les flere referanser

NTNU skaper innovativ utdanningsplattform

NTNU-løsningen er basert på Microsofts SharePoint-plattform for utdanning. Enable AS har lagt på et NTNU-lag, som gir NTNU mulighet til å påvirke hva studenter og lærere skal fokusere på.

Les mer

Samlet til ett opplæringsrike

En samlet og lett tilgjengelig oversikt over alle kurs som arrangeres i Helse Midt-Norge er viktig for kvaliteten i pasienthåndteringen. SharePoint-løsningen dekker både klasseromsundervisning og e-læring.

Les mer

Effektiv arbeidsflate

Effektive arbeidsprosesser, enkel tilgang til kunnskap og kolleger – når og hvor det passer. Med Microsoft Office 365-basert løsning har Powel fått en ny arbeidshverdag.

Les mer

Vi hjelper deg ut og opp i skyen!

Eller ned på jorda.